Što ako promijenim adresu e-pošte (e-mail adresu)?

Pitanje

Promijenili ste adresu e-pošte (e-mail adresu). Hoće li promjena podataka utjecati na ESET-ove programe?

Odgovor

Promjena e-adrese neće utjecati na funkcionalnost, aktualizaciju ili nadogradnju naših programa ako je stara e-adresa još aktivna.

Međutim, svakako nam javite novu e-adresu zbog automatskog sustava upravljanja korisničkim računima (account management) jer sustav prije isteka licence šalje upozorenja o potrebi obnavljanja licence samo na registriranu e-adresu.

Također, korespondencija s našim Odjelom prodaje ili Tehničke podrške je brža i jednostavnija ako imamo zabilježen podatak vlasnika licence.

Za slanje podataka o promjeni adrese e-pošte molimo da nam, i to s postojeće e-adrese prije promjene, na našu adresu nod32@nort.hr dostavite sljedeće podatke :

Ako stara e-adresa više nije dostupna, to bi moglo utjecati na potpunost funkcionalnosti nekih modula (Anti-Theft, Password Manager, …), pa se svakako javite Odjelu podrške radi provjere i dogovora o daljnjim radnjama.

U cilju provjere zahtjeva za promjenu te adrese, moguće je da ćete biti pozvani i telefonom na broj od ranije registriran u našoj bazi.

Dodatne informacije i linkovi na povezane članke baze znanja


SOLN32 xemailx xmailx


image_pdf

Author: NORT