Korisničko ime i lozinka
(Username / Password) - 2020. godina

Tema

Korisničko ime i lozinka (Username / Password) u 2020. godini

Problem

Licenčna pisma ne sadrže podatke koje su prije sadržavala - korisničko ime (podatak u obliku EAV-0123456789) i lozinku (deset slova i brojki).

Uzrok

Moderni ESET-ovi programi, koji su na tržištu zadnjih nekoliko godina, se aktiviraju licenčnim ključem, a ne korisničkim imenom i lozinkom. Ako su vam potrebni korisničko ime i licenca za aktiviranje programa - to znači da koristite program koji je star najmanje nekoliko godina. Problemi do kojih dolazi s korištenjem starih verzija:

  • stare verzije pružaju manju razinu zaštite od modernih programa
  • mnoge od njih će uskoro prestati funkcionirati
  • za njih više nema tehničke podrške

Rješenje

Jedini ispravan i tehnički podržan način rješenja gornje situacije jest - instalacija nove verzije programa. Korištenje novih verzija je uključeno u cijenu i dok god imate važeću licencu - imate pravo na besplatnu nadogradnju na najnoviju dostupnu verziju.

Privremene metode

Dok nadograđujete sustav na nove verzije - možete aktivirati programe korisničkim imenom.

Programi poslovnih licenci

(EEA, EES)

Korisnici koji imaju poslovne licence (Endpoint Protection Standard ili Endpoint Protection Advanced) mogu pronaći podatke na portalu EBA:

https://help.eset.com/eba/hr-HR/downloading-offline_legacy-licenses.html

Račun na portalu možete besplatno kreirati i registrirati licenčni ključ važeće licence. Upute za korištenje portalom možete pronaći na stranicama

https://help.eset.com/eba/hr-HR/

https://help.eset.com/eba/en-US/

Licence za "kućne programe"

(EAV, EIS, ESSP)

Gornja napomena o zastarjelim programima vrijedi i za kućne programe. Ako Vam je podatak potreban radi tranzicije na novu verziju - kontaktirajte našu podršku https://www.nod32.com.hr/podrska

Zadnja promjena:
Avatar

Author: NORT