Koju verziju programa ESET NOD32 Antivirus 4 for Linux Desktop imate instaliranu i da li je to najnovija dostupna verzija?

Pitanje

 • Želite odrediti koju verziju programa ESET NOD32 Antivirus 4 for Linux Desktop imate instaliranu i da li je to najnovija dostupna verzija.

Detalji

Potrebne informacije o najnovijoj dostupnoj verziji programa ESET NOD32 Antivirus 4 for Linux Desktop možete vidjeti u ovom članku baze znanja.

Odgovor

ESET Stalno radi na unapređenju svojih programa što rezultira novim unaprijeđenim verzijama programa. Kako biste osigurali da imate najnoviju verziju programa ESET NOD32 Antivirus 4 for Linux Desktop pratite niže navedene upute.

 1. Otvorite glavni prozor programa tako da u području notifikacija na Desktopu kliknete na ESET-ovu ikonu , ili tako da klknete na ApplicationsSystem ToolsESET NOD32 Antivirus.
 2. U glavnom meniju s lijeve strane kliknite na Update.
 3. Ako je dostupna novija verzija, na dnu prozora programa bit će prikazana poruka “A new version of the product is available!“.
  Slika 1-1
 4. Kliknite na Learn more… da se prikaže novi prozor koji sadrži informacije o trenutno instaliranoj verziji, koja je najnovija dostupna verzija, listu promjena u toj novoj verziji, te ostale važne informacije.
 5. Ako želite provesti nadogradnju na najnoviju verziju kliknite na Download.
  Ako nadogradnju želite provesti kasnije, kliknite na Close.
  Slika 1-2
 6. Ako ste kliknuli na Download, instalacijska datoteka ESET-ovog programa bit će pohranjena u mapu preuzimanja (Downloads) ili u inicijalno odabranu mapu podešenu od web preglednika na tom računalu.
 7. Kada završi preuzimanje, otvorite tu datoteku i pratite instrukcije čarobnjaka za instalaciju programa ESET NOD32 Antivirus 4 for Linux Desktop.

Postojeće korisničko ime i lozunka bit će automatski prabačeni u novu instalaciju.
ESET (i mi) preporučuje da redovito provjeravate da li su dostupne nove nadogradnje, a posebno da to radite nakon nedavne instalacije.

Dodatne informacije i linkovi na povezane članke baze znanja


SOLN2728 upgrade xupgradex xlinux xupgradelinux xeavlxx


image_pdf

Author: NORT