TvrtkaPartneri
 

NORT - Baza znanja

Kontaktirajte podršku

NORT - Baza znanja

Kontaktirajte podršku

   
 
Pretraga Baze Znanja
Traži Opcije
Pitanja i odgovori
ESET NOD32 za Linux Desktop
Koju verziju programa ESET NOD32 Antivirus 4 for Linux Desktop imate instaliranu i da li je to najnovija dostupna verzija?

 

Pitanje

 • Želite odrediti koju verziju programa ESET NOD32 Antivirus 4 for Linux Desktop imate instaliranu i da li je to najnovija dostupna verzija.

 

Detalji

Potrebne informacije o najnovijoj dostupnoj verziji programa ESET NOD32 Antivirus 4 for Linux Desktop možete vidjeti u ovom članku naše baze znanja.

 

Odgovor

 

ESET Stalno radi na unapređenju svojih programa što rezultira novim unaprijeđenim verzijama programa. Kako biste osigurali da imate najnoviju verziju programa ESET NOD32 Antivirus 4 for Linux Desktop pratite niže navedene upute.

 

 1. Otvorite glavni prozor programa tako da u području notifikacija na Desktopu kliknete na ESET-ovu ikonu , ili tako da kliknete na ApplicationsSystem ToolsESET NOD32 Antivirus.

   
 2. U glavnom meniju s lijeve strane kliknite na Update.

   
 3. Ako je dostupna novija verzija, na dnu prozora programa biti će prikazana poruka “A new version of the product is available!”.

  Slika 1-1

   

 4. Kliknite na Learn more… da se prikaže novi prozor koji sadrži informacije o trenutno instaliranoj verziji, koja je najnovija dostupna verzija, listu promjena u toj novoj verziji, te ostale važne informacije.

   
 5. Ako želite izvršiti nadogradnju na najnoviju verziju kliknite na Download.
  Ako nadogradnju želite izvršiti kasnije, kliknite na Close.

  Slika 1-1

   

 6. Ako ste kliknuli na Download, instalacijska datoteka ESET-ovog programa biti će pohranjena u mapu preuzimanja (Downloads) ili u inicijalno odabranu mapu podešenu od web preglednika na tom računalu.

   
 7. Kada završi preuzimanje, otvorite tu datoteku i pratite instrukcije čarobnjaka za instalaciju programa ESET NOD32 Antivirus 4 for Linux Desktop.

 

Postojeće korisničko ime i lozinka biti će automatski prebačeni u novu instalaciju.
ESET (i mi) preporučuje da redovito provjeravate da li su dostupne nove nadogradnje, a posebno da to radite nakon nedavne instalacije.

 

 

Dodatne informacije i linkovi na povezane članke baze znanja

 

 

 

 

 

(posljednji puta revidirano 07.06.2018)
SOLN2728
ID3462

https://support.eset.com/en/do-i-have-the-latest-version-of-eset-nod32-antivirus-4-for-linux-desktop